2009 m. sausio 25 d., sekmadienis

Susikurkite "Džiaugsmo" sąskaitą.


Ar mėgstate leisti pinigus savo malonumui? Manau, dauguma atsakys taip. Paprasta tiesa, žmogus viską daro dėl dviejų dalykų - kad išvengtų skausmo, arba kad patirtų malonumą. Šiandien noriu papasakot kiek plačiau apie džiaugsmą ir malonumą. Anksčiau rašiau, kad reikia atsidėti bent 10 procentų nuo savo pajamų taupymui. Taip pat svarbu atidėti bent 10 procentų nuo gaunamų pajamų savo malonumams. Kodėl gi tai taip svarbu? Labai paprasta, ar esate kokį daiktą paėmę lizingu? Dauguma atsakys "Taip", dažnu atveju tai buvo kompiuteris, kelionė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, mobilusis telefonas ar dar koks daiktelis, nekalbėsiu tik apie paskolą būstui. Ir savaime suprantama susimokėjote bankui keletą šimtų, o gal net tūkstančių litų vien tam, kad patenkintumėte savininkiškumo jausmą.

Atvirai atsakykite sau, ar ateityje norėsite keliauti, nusipirkti naują kompiuterį, automobilį, motociklą? Atsakymas, manau, aiškus. Taigi ar nevertėtų pradėti kaupti kapitalą šiems malonumams? Visgi ateityje pirksite malonius sau daiktus. Tik vienas didelis skirtumas renkantis tarp taupymo ir lizingo, taupydami Jūs papildomai uždirbsite palūkanų ir galėsite daugiau išleisti malonumams, o imdami lizingu sumokėsite bankui, lizingo bendrovei.

Norėdami išvengti "mokėjimo" bankui, atsidarykite atskirą sąskaitą savo malonumams ir dėkite ten bent 10 procentų nuo visų savo pajamų.


Kokią naudą gausite turėdami "Džiaugsmo" sąskaitą:
  • Lengviau planuosite savo atostogas, keliones;
  • Išvengsite pirkimo lizingu ir paskolų;
  • Uždirbsite palūkanų;
  • Galėsite objektyviai priimti sprendimą dėl neprioritetinių daiktų pirkimo;
  • Efektyviau valdysite savo pinigus;
  • Ugdysite valią.
Jeigu kyla klausimų, ar tiesiog norite pasidalinti savo džiaugsmais bei rūpesčiais, kaip ir visada mano paštas atviras Jūsų pamąstymams. Taip pat registruokitės naujienlaiškiui ir naujienas gausite el. paštu. Tai galite padaryti RSS formatu, arba tiesiog parašykite man laiškelį.

Sėkmės!

p.s. esu nepaprastai dėkingas Vilmai už dienoraščio redagavimą. Ačiū :)

3 komentarai:

  1. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar ieškote privataus skolintojo? Ar skubiai reikia paskolos? Ar turite blogą kreditą? Aš galiu padėti jums užtikrinti paskolą, kurios palūkanų norma yra tik 2%. 100% finansavimas su minimaliais dokumentais.
    Prašome grąžinti mus elektroniniu paštu: (lendersuccess@gmail.com), jei jus domina paskola, kad galėtume suteikti daugiau informacijos apie mūsų paskolos sąlygas ir sąlygas.
    Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar ieškote privataus skolintojo? Ar skubiai reikia paskolos? Ar turite blogą kreditą? Aš galiu padėti jums užtikrinti paskolą, kurios palūkanų norma yra tik 2%. 100% finansavimas su minimaliais dokumentais.
    Prašome grąžinti mus elektroniniu paštu: (lendersuccess@gmail.com), jei jus domina paskola, kad galėtume suteikti daugiau informacijos apie mūsų paskolos sąlygas ir sąlygas.
    Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti