2008 m. rugpjūčio 21 d., ketvirtadienis

Žinau, kad Jums nereikia gyvybės draudimo, bet...

"Man nereikia gyvybės draudimo!!!" būtent tokiais žodžiais dažniausiai žmonės atsako į klausimą: "Ar turite (reikia) gyvybės draudimą?". O kodėl gi taip yra? Konsultuojant finansų klausimais visada aptariu ir gyvybės draudimo klausimus, tad dažnai tenka išgirsti nekokią nuomonę apie šį finansinį įrankį, taigi, nusprendžiau panagrinėti, kodėl taip yra. Mano galva, pagrindinė priežastis, kodėl žmonės kratosi gyvybės draudimo, yra tai, kad jie nežino tiksliai, kas tai yra. Antra svarbi priežastis gali būti tarybų sąjungos žlugimas ir daugybė neišmokėtų pinigų. Trečioji konsultantų (bandžiusių pasiūlyti gyvybės draudimą) nekompetetingumas.
Kadangi informacijos trūkumo priežastis svarbiausia, trumpai apibūdinsiu, kas yra gyvybės draudimas. Gyvybės draudimas, tai finansinis įrankis, kuris padeda saugiai susikaupti kapitalą, kurį naudosite kai nebedirbsite (pensija, nedarbingumas). Pinigai dirbs Jums, gausite ir pelną. Taip pat finansiškai gelbsti esant smarkiems susižalojimams, ligoms ar net mirčiai (išmokos). Pastaruoju atveju pinigai reikalingi ne Jums, o Jūsų šeimai. Kad ir kokia tai didelė moralinė nelaimė, šeimos finansinė padėtis vis dėlto pablogėja. Trumpai, gyvybės draudimas- tai puikus būdas pasirūpinti savo ir savo šeimos saugesne, stabilesne ir geresne finansine ateitimi. Tai visgi "O gal reikia?!". Užsienio valstybėse jau senokai visi suprato, kad gyvybės draudimas yra būtinas, todėl lengva matyti skirtumus tarp Lietuvos pensininkų ir užsienio. Kyla klausimas kuriuo norite būti Jūs? Esu tikras, kad tuo užsieniečiu, tad tvirtai tikiu, jog pasirūpinsite tuo jau šiandien.
Reikia nepamiršti, kad egzistuoja daugybė gyvybės draudimo rūšių: kaupiamasis, investicinis, su apsaugomis nuo kritinių ligų ir be jų, skirtingos draudimo (apsaugų) ir kaupimo (investicinės) sumos, skirtingi administraciniai mokesčiai, įvairios investicinės rizikos, platus pinigų išmokėjimo būdų pasirinkimas pasibaigus terminui, nedraudiminių įvykių sąrašai, rizikos vertinimo lentelės ir dar daugybė svarbių smulkmenų kurias aptarsiu kitame straipsnelyje. Norėdami tiksliau išsiaiškinti sau tinkamą variantą susisiekite su manimi jau šiandien ir aš papasakosiu, kaip tai padaryti.

2 komentarai:

  1. Teko susidurti su gan abejingomis ar net neigiamomis mūsų piliečių nuostatomis GD atžvilgiu. Priežastys visiems aiškios.Dėkui autoriui už puikų trumpą būdą, kaip su tokiais žmogučiais kalbėtis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti