2009 m. spalio 5 d., pirmadienis

Ar efektyviai renkamės prekes?

Sveiki,


Prisiminiau vieną paprastą bet svarbų dalyką, tad nusprendžiau pasidalinti tuo ir su jumis. Ar gyvenime yra taip buvę, kad pirkdami kažkokį daiktą apvažiuojate visas miesto parduotuves kur galima būtų tai įsigyti tam, kad rasti kur geriausia kaina? Na tarkim reikia mikrobangės, plaukų džiovintuvo, kilimėlio ar dar ko nors ir užtrunkate gera pusdienį kol randate "geriausią" variantą? Ar tikrai toks ieškojimas yra prasmingas? Dažniausia ne. Taip yra todėl, kad važinėjimui, kurui ir laikui išleidžiate daugiau nei sutaupote, ypač jei renkatės gan smulkią prekę, kurios kaina svyruoja skirtingose vietose apie 20 Lt. Kur kas efektyviau yra palyginti kainas internete ir iškarto važiuoti kur reikia. Beje, visada pirkdami nepasikuklinkite paprašyti nuolaidos, nustebsite, kaip dažnai ją gausite. Kaip sakoma - belsk ir bus atidaryta, o juk pinigai tai jūsų, kam juos mėtyti? :)

Tiesa, jei skaitote šį tinklapį nepatingėkite palikti komentarą, parašykite, kas patinka o kas ne. Man labai svarbi jūsų nuomonė ir labai malonu gauti laiškus.

Ačiū.

10 komentarų:

  1. Taip, visiškai pritariu tavo nuomonei, kad "aklai" lakstydamas ir ieškodamas geriausio varianto daugiau išleidi nei sutaupai. Tad panaršymas internete - puiki išeitis.

    O dėl nuolaidų prašymo parduotuvėje... man kažkaip nedrąsu prašyti, nes tai tarsi ne ta vieta, kur būtų galima derėtis...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai teisingas požiūris!! Pamenu kadaise, prieš kelis mėnesius norėjau nusipirkti Mobilųjį telefoną. Buvau nusižiūrėjęs vieną modelį, stovėjau prie Bitės vitrinos.. ir kažkas man šovė į galvą varyt į kitą miesto pusę, į Žirmūnus. Nes ten yra MobiliLinija.. Tikrai bus pigiau, patikimiau! Kai nuvažiavau, užtruko tikrai dar kokį pusvalandį, gal net daugiau.. Ir ką!? Ir nusipirkau lygiai tokį patį modelį. O kaina buvo net didesnė! Keliais litais, bet nors gerai kad dėl tų kelių litų negrįžau atgal į Akropolį.. :)

    Tikras laiko švaistymas būtų..

    Na gal dėl Mobilios Linijos neapsirikau, dėl garantinio patikimiau.. Nors gal tai tik man atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dar vienas gudrus dalykas yra ne itin skubaus reikiamumo prekes pirkti internetu, bent jau aš dovanom ir niekučiam naudojuosi ebay.com. Minusas tik tiek, kad prekės atkeliauja per dvi tris savaites.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dar vienas geras būdas - ilgai dvejoti kurią prekę pirkti, žiūrėk nusprendi išvis nepirkti, nes praėjus dviems mėnesiams supranti, kad ne taip tau to daikto ir reikia.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, as tai dazniausiai taip ir darau :) Visu pirma pora menesiu knisu visa interneta ir tada issirinkusi nuvaziuoju ir nusiperku. Nors yra buve atveju, kad tiesiog atejus i parduotuve perki, bet nuolaidos net nereikedavo prasyti, nes ja suteikdavo patys kasininkai arba konsultantai :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Neblogas patarimas. Reikes dazniau juo pasinaudoti.
    Taip pat geras patarimas ir "ilgai dvejoti kurią prekę pirkti", nes taip galima apsisaugoti nuo nereikalingu pirkimu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ar sulauksime straipsniu, kuriuose butu rasoma apie tikrai naudingus, o ne apie savaime suprantamus dalykus finansineje sferoje?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Vika,
    Šis puslapis yra skirtas baziniams ir paprastiems dalykams, o finansų specialistai čia kažkokių negirdėtų dalykų neras. Rašau eiliniams žmonėms.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveiki, man labai patiko Jusu pamastymai apie finansus, radau idomiu minciu ir dar tikiuosi rasti, dekui :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti