2009 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Sudėtinės palūkanos - nuostabiausias dalykas investavime.



Kai ėjau į matematikos pamokas mokykloje ir klausiau įvairų dalykų apie skaičius, buvo neįdomu. Dabar dažnai tenka operuoti skaičiais, ne šiaip beverčiais, o pinigais. Tai - kur kas įdomiau. Viena tokių neįdomių temų mokykloje buvo "sudėtinės palūkanos" . Prisiskaičiuoja, auga procentai, veliau dar labiau auga, ir kuo toliau tuo smarkiau. Finansų pasaulyje tai vienas nuostabiausių dalykų, galintis smarkiai padidinti jūsų kapitalą per sąlygiškai trumpą laiką. Kas gi tai yra? Tai- palūkanos nuo palūkanų. Kalbant apie investicijas, tai reiškia, kad per laikotarpį uždirbtas pelnas yra toliau investuojamas (padidėja kapitalas) ir uždirba jums papildomą pelną. Tarkim nusprendžiate kas metus atsidėti po 1000 Lt taip darote 15 metų, taigi turite 15 000 Lt kapitalą. Jei naudotumėtės paprastosiomis palūkanomis, sakykim 10 proc., tai gautumėte 12 000 Lt pelno, o jei sudėtinėmis palūkanomis, taikomomis kas metus, būtų net 15 000 Lt pelno. Teisingai, tai tikrai padvigubintų jūsų turimus pinigus. Galite "pažaisti" su sumomis šioje skaičiuoklėje.
Taigi naudokitės sudėtinėmis palūkanomis ir greičiau sukaupsite kapitalą.

Sėkmės!

4 komentarai:

  1. Kokius investavimo būdus pats mėgsti?>ąčę

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip negaliu pasakyti, kad štai tą mėgstu, o kito ne. Žiūriu kurios investicijos racionalios ir tiek. Turiu ir fondu, ir nekilnojamo turto, ir antikvariato, ir pensijų fondą, kaupiamąjį gyvybės draudimą. Kitaip tariant plačiai paskirstyta viskas. Mane kiek žavi antikvariatas, nes jį gali pačiupinėt ir pasidžiaugt, skirtingai nei skaičiukais sąskaitoje :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai saunu, kad platini tokia informacija!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti