2009 m. kovo 10 d., antradienis

Pasirūpinkite vaikų ateitimi, ir pasinaudokite lengvatomis.


Manau sutiksite, kad vaikai didžiausias mūsų turtas. Jau ankščiau esu rašęs apie tai, kad reikia rūpintis savo vaikų ateitimi, taip pat rašiau, kad vertėtų išnaudoti mokesčių lengvatas. Taigi šį kartą noriu priminti apie šias temas.

Apie tai, kad ateityje jūsų atžala turės studijuoti manau nėra kalbos, o studijų kainos kasmet vis kyla. Protinga studijoms pinigus kaupti iš anksto, nes niekas nėra užtikrintas, kad atėjus laikui galėsite rasti atliekamus 10 000 ar 15 000 litų. Džiugu yra tai, kad pagal naujus GPM (gyventojų pajamų mokesčio) įstatymo pakeitimus kaupiant pinigus vaikui, taikoma 15 procentų GPM lengvata. Skirtingai nei ankščiau naudojantis šia lengvata išmokos termino gale nėra apmokestinamos, taigi tiesiog grįžta 15 procentų ir viskas.

Išvada paprasta, pasirūpinkite savo vaikų mokslais, nes būtent dabar yra tam tinkamiausias metas. Neatidėkite to rytojui, jūs žinote kaip būna su "eisiu sportuoti ar mesiu rūkyti" :)

Jei nežinote kokius finansinius įrankius pasirinkti tam, kad pasinaudoti mokesčių lengvata, bei saugiai sukaupti kapitalą, nedvejodami kreipkitės.

Sėkmės!

4 komentarai:

  1. o argi nebuvo visos PVM ir kitų mokesčių lengvatos naikinamos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikas, lengvatos ne PVM o GPM ( gyventoju pajamu mokescio). Taip jos buvo naikinamos, panaikinta lengvata paskoloms (busto) lengvata kompiuteriams. Palikta lenkvata mokslams ir ilgalaikiam kaupimui, net krizes metu jei paliko sias lengvatas pamastykit kodel? Atsakymas paprastas ateitim rupintis reikia paciam nes alstybe jau dabar supranta kad ji to padaryt nesugebes tiek kalbant apie moksla tiek apie pensijas... sodros situacija nepavydetina visgi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, PVM lengvata jau naudojuosi, tikrai puiki valdžios pagalba. Taip pat svarstau papildomai kaupti sūnaus mokslams, kuomet užaugs, jau išsirinkau tarp kelių fondų. Dar mačiau galima nusipirkti valdžios lakštų, manau, kad kuomet palūkanos banke arti nulio geriau yra investuoti juos kažkur (na tokia ir buvo ECB mintis). Taip pat mane domina klausimai apie kreditus, ar jų palūkanos taip pat sumažėjo, ar jie veikia atskirai nuo bankų?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti