2013 m. sausio 25 d., penktadienis

Pirkti būstą ar nuomotis, ką pasirinkti?



Laukiu jūsų komentarų, ką jūs manote apie tai?

3 komentarai:

  1. Sveiki,
    Labai logiskas jusu variantas.
    Mes su draugu labai daug galvojom ir svarstem panasiai pries pasirizdami imti paskola. Bet mes gyvename Anglijoje ir cia situacija truputeli kitokia.
    Mes nuomavomes 2ju miegamuju buta ir mokejome 500svaru per men. uz nuoma. Per 4metus sumokejom 24tukst.svaru uz nuoma.
    Pernai nusipirkome namuka su 3miegamaisiais ir nedideliu kiemeliu. Uz paskola mokame 549svarus per men.,plius draudimas - namo 24svarai/men., gyvybes- mums dviems 20sv./men.(nuomojantis t.p. mokejome uz draudima 15svaru per men.)Truputeli daugiau islaidu uz komunalines paslaugas. Is viso islaidos padidejo virs 100svaru, bet dar galutinio varianto nezinom, vis stebim ir bandom mazinti. Tai gan svarbus sprendimas, bet mes paskaiciavome, kad mes sutaupysime daugiau mokedami uz paskola, nei ilgai nuomodamiesi.
    Planuojame isimoketi uz sita paskola per mazdaug 20metu, jei pavysk- gal tr greiciau, o tada kelsimes i Lietuva ir ten statysimes savo nama. Cia toks musu taupymo ateiciai budas, nes kitaip butu labai sunku susitaupyti uzdirbant siek tiek daugiau uz minimuma (net ir Anglijoje;). O nuomos kainos cia kyla, kai busto pirkimo kainos po tr s.metu krenta. T.p.saugiau jauciames galvodami, jog sulauke garbionfo amziaus turesime savo namus ir nereikes nuomotis.
    Toks musu variantas.
    Egle M.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Egle, labai neblogas variantas! Cia gaunasi kaip ir taupymas, investicija i ateiti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti