2009 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Geras projektas - www.manofinansai.lt


Sveiki,

Kadangi vis rašau finansų tema, nepralenkė manęs ir naujas projektas manofinansai.lt. Kiek pavydu, kad pasirinko tokį adresą, kaip ir mano dienoraščio, bet tiek jau to, svarbu misija musų vienoda. Esu jau ankščiau rašęs apie asmeninių finansų sekimo svetaines ir programas: "MoneyWatch" ir mint.com. Ši "Swedbank" svetainė tikrai puiki. Rekomenduoju apsilankyti ir pasinaudoti ten aprašytais patarimais.
Labai džiugu, kad Lietuvoje esantis bankas pradėjo atsakingai rūpintis ir gyventojų finansiniu švietimu, nes iki šiol tai buvo tamsus miškas.
Lauksime ką darys kiti bankai :)


p.s. ačiū Laurynui iš e-nuotraukos.lt už foto su pinigeliais.

8 komentarai:

  1. Šiaip jau nenustebau, kad tokią svetainę įkūrė (ir) Swedbank. To buvo galima tikėtis po to, kai nusibaigė jų propagandos laida per LRytas TV su Odeta Čičkauskaite. Tik kaip ir laida, ši svetainė nėra skirta vartotojui pagelbėti. Pastebėjau tik keletą įdomesnių minčių ir idėjų, o toliau - akivaizdi banko reklama ir smegenų plovimas. Čia kaip toje TV serijoje, kurioje p. Odeta pasiūlė prasiskolinusiai iki ausų šeimai staigiai išspręsti visas savo problemas - ogi paimti dar vieną paskolą. Spėkit iš kurio banko?

    Vėlgi, minimas Mint.com nėra stebuklas, vien jau todėl, kad prievartauja pateikti prisijungimo prie e-bankingo duomenis. Be jų nieko negali padaryti užsiregistravus. Gaila, kad šiuo keliu pasuko ne ką mažiau žymus MoneyStrands (buvęs Expensr). Yra ir kitų ne prastesnių pavyzdžių, pvz. GreenSherpa, Rudeo ir pan.

    Kuklus pasiūlymas - prieš giriant ką nors nereiktų lygiuotis į žemiausią ribą ;) Nes lyginant su užsienietiškais analogais Swed'o blynas atrodo ryškiai prisvilęs ir padrikas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar ieškote privataus skolintojo? Ar skubiai reikia paskolos? Ar turite blogą kreditą? Aš galiu padėti jums užtikrinti paskolą, kurios palūkanų norma yra tik 2%. 100% finansavimas su minimaliais dokumentais.
    Prašome grąžinti mus elektroniniu paštu: (lendersuccess@gmail.com), jei jus domina paskola, kad galėtume suteikti daugiau informacijos apie mūsų paskolos sąlygas ir sąlygas.
    Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš esu labai dėkingas Dr.Ilekhojie už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš buvau vedęs 19 metų, kol moteris atėjo kartu ir sunaikino mano santuoką ir mano šeimą. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas gydytojui Ilekhojie, nes jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Iki daktaro Ilekhojie darbo mano vyras manęs nekentė. Prieš grįždama į mano vyrą buvau labai nusiminusi, nusivylusi ir vieniša. Kitai moteriai visada buvo kliūčių. Dr Ilekhojie man atskleidė, kad ši moteris neleido mano vyro ir ji netgi lėmė manęs ligą. Radau gydytoją Ilekhojie draugo rekomendacija. iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Ta panele mano vyrui buvo saugoti jį tik sau. Praėjus 2 dienoms po to, kai daktaras Bolingo prabilo, mano vyras buvo su manimi. Mano vyras man sako ir parodo, kiek jis mane myli, ir dėkoju gydytojui Ilekhojie. Mano gyvenimas, maniau, pasibaigė, dabar laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei turite didelių problemų, tokių kaip aš, ar net skyrybų, nedelsdami susisiekite su gydytoju Ilekhojie. Jis pakeis tavo gyvenimą amžiams, o geriausia, kad jo darbai niekam nepažeidžia. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu: gethelp05@gmail.com arba jo mobiliojo telefono numeriu 2348147400259 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Ačiū už jūsų puikų darbą dr. Ilekhojie

    AtsakytiPanaikinti
  4. KAIP ATSIRADO MANO VYKDYTOJO GRĮŽDAMAS PAGAL REALIĄ IR VEIKSMINGĄ NUORODĄ DR. Sunny. Mano vardas Lydia Gomez, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais. Aš maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vardu Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Mažiau nei per 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik Baigiau rašyti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums iš jo reikia pagalbos, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985.
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B?
    6.Jei norite pastoti

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū dr. Ilekhojie, kad padėjote man. Aš buvau vedęs 4 metus ir 5-erius metus kita moteris pagrobė mano vyrą nuo vaikų ir manęs. Aš kentėjau, kol susipažinau su dr. Ilekhojie internete ir nusprendžiau pabandyti ją. Nustebinančiai, aš tik nusiųsdavau nuotrauką jai ir mano vyrui, o po 48 valandų, kaip ji man pasakė, pamačiau, kaip mano vyras ateina pas mane ir vaikai, ir tai yra Todėl aš rekomenduoju visiems, turintiems santykių problemų, susisiekti su šia galinga moterimi ir leisti savo meilužei sau. Reikia pagalbos?

    WhatsApp dr.Ilekhojie telefonu +2348147400259 elPaštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mano vardas Gintaras Lukas. Aš gyvenu JAV, Ohio, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis blogėjo, kol artimas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką, kuris jai taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra dr. Ilekhojie. Aš rašau burtų siuntėjui el. Paštu ir pasakiau jam savo problemą, o aš padariau tai, ko jis manęs paprašė, kad sutrumpintumėte ilgą istoriją. Kol aš nežinojau, kas nutiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad jis grįžta pas mane, aš buvau labai laiminga, kad grįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū dr. Ilekhojie už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. Tęskite savo gerą darbą, dr.Ilekhojies susisiekite su gethelp05@gmail.com arba paskambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  7. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti
  8. PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
    Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
    cia jo kontaktas..
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti