2009 m. gegužės 15 d., penktadienis

Džiugi akimirka


Paršų gripo epidemijai praėjus, aplankė mane džiugi žinia, nusprendžiau ja pasidalinti ir su jumis.
Tiesa ta mistinė gripo forma čia visai ne prie ko :) Taigi neseniai teko pabendrauti su viena ekonomikos mokslu daktare, ekonomikos dėstytoja ir šiap protinga moterimi, kurios vardo negaliu įvardinti nes dar neatsiklausiau jos. Man labai patiko, ką ji pasakė apie kaupiamąjį gyvybės draudimą. Žinokite, kad kaupiamasis gyvybės draudimas, anot jos, yra geriausia investicija, nes saugiai kaupiate kapitalą ateičiai, nes esate finansiškai apsaugotas nelaimės atveju ir svarbiausia čia yra maksimalus saugumas. Iš jūsų antstoliai gali atimti viską, bet ne kaupiamajį gyvybės draudimą :) trumpai tariant, jei jau ekonomistai sako, kad kaupiamasis gyvybės draudimas yra gerai, belieka tik eit ir įsitaisyt vieną kitą :)

Gero savaitgalio!

5 komentarai:

  1. Nematau prasmes rinktis si produkta, kai yra investicinis gyvybes draudimas. Apie koki kapitalo kaupima gali buti kalba, kai kaupiamojo draudimo graza 2-3% (gal kartais kazka painioju?).
    Apskritai rekomeduociau daryti taip:
    1) sudaryti investicinio gyvybes draudimo sutarti, gyvybes draudimui skiriant 1 simbolini lita, o likusias lesas paskiriant investavimui;
    2) pasirasyti paprasta gyvybes draudima, be jokiu papildomu "nesamoniu" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaupiamojo gyvybes draudimo graza yra 6-7 proc, plius 15 proc mokesciu lemgvata. Taigi tai yra super investicija.

    AtsakytiPanaikinti
  3. man 44 metai, pajamos "ant popieriaus" 4500-4900 Lt per mėnesį, susimąsčiau, kad reikėtų apsidrausti gyvybės kaupiamuoju draudimu, norėčiau pradžiai neilgam laikotarpiui ir nežinau ar rinktis investicinį ar paprastą, ir kurią draudimo bendrovę? Ką galėtumėte patarti, iš anksto dėkinga.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labas, šaunu kad domiesi, dėl to ką pasirinkti tai vienas klausimas, manau kur kas didesnis ar suteiks visas apsaugas. Tiesa ta kad nebe pauglystes amžius ir draudimo gali nesuteikti dėl sveikatos arba del maziaus, na bet negaliu to tvirtai teigti. Dabar dėl to kurį pasirinkti, investicinį ar kaupiamąjį tai aš šiuo atveju rinkčiausi kaupiamajį draudimą o investavimui III pakopos pensijų fondą. Taip maksimaliai paskirtytum riziką ir išnaudotum pelningumą.

    Tiksliau galiu apie viską papasakot susitikus, svarbiausia pažiūrėti ko tau reikia o paskiau galima ir bendrovę rinktis atitinkančią poreikius.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti