2009 m. vasario 23 d., pirmadienis

Išnaudokite mokesčių lengvatas.


Ne paslaptis, kad naujoji valdžia įnešė galybės pasikeitimų (vertinti gerų ar blogų neapsiimu). Taigi protinga yra išnaudoti susidariusią padėtį. Visi puikiai supranta, kad SODROS biudžetas, švelniai tariant, yra skylėtas. Jei teisingai prisimenu duomenis vien šiemet susidarė 200 000 000 Lt deficitas. Gražu. Jei prieš metus ar du galėjau sakyti klientams, kad tikėtina pensija jiems bus 600-1400 Lt, tai dabar bijau ir spėti ar bent 500 Lt gausime. Ir klausimas kokia tai bus vertė po 20 ar daugiau metų? Ko jums reikėtų atsisakyti, kad galėtumėte gyventi iš 500 Lt? Visko? Gyvenimo? Baisu. Baisu ir todėl, kad nors ir daugelis supranta šia opią problemą, tačiau nieko nedaro, kad ją išspręstų. Šiandien trumpai apie tai kaip spręsti šią situaciją ir dar pasinaudoti valstybės parama.

Taigi, visi žino, kad kaupti kapitalą ateičiai reikia. Ir tikiu, kad jūs jau tai darote. Klystu? :) Pagal naujus GPM įstatymo pasikeitimus, piliečiai kaupiantys pinigus savo ateičiai gali pasinaudoti mokesčių lengvata. Mokesčių lengvata taikoma ilgalaikiams kaupimams, kada pinigai yra išlaikomi iki 55 metų amžiaus. Tada jums kasmet deklaruojant pajamas grįžta 15 % GPM, taip pat termino gale nebetaikomas 15 % apmokestinimas. Taigi tiesiog kasmetus valstybė jums padovanoja 15 % pelningumą. Tarkim inešate 4000 Lt per metus ilagalaikiam kaupimui, ir tai darote 25 metus, sukaupsite 100 000 Lt (be pelno) o pagal mokesčių lengvatą grįžta 15 000 Lt. Akivaizdu, kad verta pasinaudoti.

Jeigu nežinote ar galite pasinaudoti mokesčių lengvata (reikia turėti pakankamas "baltas" pajamas) ar nežinote kokį finansinį įrankį pasirinkti kaupimui, laukiu jūsų laiškų, padėsiu pasirinkti tinkamą jums variantą.

Taip pat nepamirškite registruotis naujienlaiškiui. Kaip visada mano paštas atviras jūsų mintims ir pasiūlymams.

Sėkmės!

4 komentarai:

  1. Sveiki,

    Pas mane yra tokia situacija, VB investicinis gyvybes draudimas, be riziku. Dabar klausimas ar verta susigrazinti mokescius 15%, pasirases ilgam laikui apie 40m, bet po 10 metu galima nutraukti. Tai jei as pasinaudosiu 15% lengvata ar po 10m busiu apmokestinamas tuo 15% ar jau nebe. Nes suprantu jei neislaikau 10m tada tikrai turiu grazinti vel tuos 15%, nors is kitos puses jei bus infliacija man tie 15% ateity bus mazesni nei gausiu dabar?

    AtsakytiPanaikinti
  2. 10 metu terminas galiojo iki GPM pasikeitimu, dabar tikslai negaliu traktuoti kas vyks su senomis sutratimis. Bet kokiu atveju rekomenduoju NENUTRAUKTI sutarties, nes nutraukes prarasi ne tik pinigus grizusius pagal mokesciu lengvata, bet ir VB sumoketas 2 metu imokas, nes toks draudimo istatymas, jei nori detalesnes info paskamink.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti
  4. Norėčiau labai padėkoti „LAPO MICRO FINANCE“, kuri man suteikė paskolą sergančio vaiko gydymui. Labai džiaugiuosi, kad šiandien sutikau LAPO, jei reikia skubios paskolos, susisiekite su jais el. Paštu: lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti