2009 m. vasario 26 d., ketvirtadienis

Pagrindinės asmeninių finansų planavimo taisyklės.


Asmeninių finansų valdymo tikslas – visada turėti pakankamai pinigų: šiuo metu, netolimoje ir tolimesnėje ateityje. Iš esmės asmeninių finansų valdymas yra paremtas tais pačiais principais kaip ir įmonės finansų valdymas. Svarbiausias sėkmės veiksnys – sistemingai siekti užsibrėžtų tikslų. Tai gali pavykti laikantis 5 toliau aprašytų žingsnių:

1. Biudžeto sudarymas ir išlaidų kontrolė

Pirmasis žingsnis – detaliai susirašyti savo mėnesines pajamas bei išlaidas, peržiūrėti, kam daugiausia skiriate pinigų, galbūt galite mažiau pinigų skirti vartojimui, o daugiau investuoti. Labai svarbu kontroliuoti išlaidas. Turėtumėte siekti, kad: pajamos visada viršytų išlaidas; dalį pinigų galėtumėte skirti investavimui; galėtumėte apsidrausti nuo galimų nelaimių; neįklimptumėte į skolas, t.y. turėtumėte tik tiek skolų, kiek galite grąžinti labai nesuvaržydami savo vartojimo.

2. Investavimo tikslas

Antrasis žingsnis – nusistatyti laisvų lėšų investavimo tikslą. Tikslai gali būti įvairūs: apsidrausti nuo galimų nelaimių, sukaupti lėšų senatvei ar tiesiog galėti periodiškai susimokėti už tam tikrą paslaugą. Nuo pasirinktų tikslų priklauso ir investavimo būdas: pirmaisiais dviem atvejais savo sukauptą lėšų sumą galėtumėte nuolat reinvestuoti (t.y. jei per mėnesį iš investicijų uždirbote 100 Lt, tai juos vėl galite skirti investavimui ir taip uždirbti dar daugiau), o antruoju atveju – tiesiog užsitikrintumėte papildomų nuolatinių pajamų šaltinį. Svarbu nepamiršti, kad, kas mėnesį investuojant net ir po mažą pinigų sumą, per tam tikrą laiką galima sukaupti gana nemažai.

Finansinė sėkmė – tai ilgalaikių finansinių tikslų įgyvendinimas. Tie tikslai gali būti:

  • kapitalo kaupimas senatvei;
  • pajamų ir turto didinimas;
  • išlaidų valdymas;
  • gyvenimo kokybės kėlimas;
  • finansinio saugumo užsitikrinimas.

Viso to galima pasiekti kaupiant pinigus ir investuojant.

3. Investavimo laikotarpis, rizika ir pelningumas

Pasirinkus investavimo tikslus, reikia numatyti priemones jiems pasiekti. Šiuo atveju vadovautis artimųjų ar draugų patarimais nėra pats geriausias būdas, nes, kas tinka jūsų draugams ar artimiesiems, nebūtinai gali tikti jums, o pinigai yra jūsų. Svarbiausia apsispręsti: kokiam laikotarpiui investuosite; koks jums priimtinas rizikos lygis; kokio norite pelno. Nuo atsakymo į šiuos klausimus priklauso investavimo priemonių (akcijos, obligacijos, investiciniai fondai, indėliai ir kt.) pasirinkimas.

4. Investavimo priemonių pasirinkimas

Žinodami, kiek lėšų galite investuoti, kokių tikslų siekiate, kokiam laikotarpiui nutarėte investuoti, apsisprendę dėl priimtino rizikos lygio ir norimo pasiekti pelno, galite tinkamai pasirinkti investavimo priemones. Svarbiausia nepamiršti, kad didesnis pelnas reiškia ir didesnę riziką, be to, į kai kurias priemones apsimoka investuoti tik ilgam laikotarpiui. Norėdami pasiekti užsibrėžtus finansinius tikslus, turėtumėte derinti įvairias investavimo priemones. Taip jūs susikurtumėte investicinį portfelį (pvz.: 60% lėšų investuotumėte į investicinius fondus, 20 % investuotumėte į indėlius ir 20% investuotumėte į akcijas), kuris padėtų išvengti galimų didelių nuostolių, t.y. jei pasirinkate tik vieną investavimo priemonę, ji gali net ir nuvertėti, o jei turėtumėte, tarkim, keturias, tai vienai net ir nuvertėjus, trys liktų pelningos (toks lėšų paskirstymas dar vadinamas diversifikacija). Renkantis investavimo priemones, reikia atsižvelgti ir į įvairias mokesčių lengvatas.

5. Nuolatinė priežiūra

Siekiant užsibrėžtų finansinių tikslų, pirmieji keturi žingsniai yra būtini. Tačiau vien jų nepakanka – ženkite ir penktąjį, t.y. nuolat tikrinkite, kaip jums sekasi investuoti. Turėtumėte reguliariai domėtis, kiek pelno jums jau atnešė investicijos, ar nepadidėjo (nesumažėjo) investavimo rizika. Nevertėtų kliautis gandais, draugų ar pažįstamų nuomonėmis, svarbiausia, ką jūs manote, ar tikite, kad pavyks pasiekti užsibrėžtą tikslą. Prižiūrėdami savo investicijas, sprendimus turite daryti patys prieš tai labai gerai pasvėrę, ar tikrai verta ką nors keisti. Nepatartina bėgioti nuo vienos strategijos prie kitos, nuo vienų priemonių prie kitų – taip tik patirsite nuostolių. Nemažiau svarbu sustoti ir viską apgalvoti iš naujo, kai jau pasiekėte užsibrėžtą tikslą – gali būti, kad pasikeitė tiek jums priimtinos rizikos lygis, tiek kiti veiksniai ir ankstesnės investavimo priemonės gali jums jau nebetikti.

Išvados:

  • Užsibrėžkite tikslus ir sistemingai jų siekite.
  • Nuolat tikrinkite, kaip jums sekasi.
  • Sprendimus priimkite patys.
  • Pasiekę numatytus tikslus, viską įvertinkite iš naujo.
  • Pravartu prisiminti, kad:
Būtina turėti:
  1. Einamąją sąskaitą;
  2. Neliečiamas rezervas, suma "juodai" dienai;
  3. Gyvybės draudimą;
Patartina:
  1. Taupomąjį indėlį;
  2. Pensijų fondą;
  3. Investicinį fondą;
Besidomintiems investavimu ir turintiems tam žinių:
  1. Vertybiniai popieriai;
  2. Obligacijos;
  3. Akcijos;
  4. Alternatyviosios investicijos ir t.t.
Parengta pagal: www.vpk.lt

25 komentarai:

  1. Svarbiausias ilgalaikis asmeniniu finansu planavimas, tai protingas pajamu paskirstymas trumpuoju, vidurtiniu ir ilguoju laikotarpiu, kam pasiekti ir naudojami ivairus finansiniai instrumentai. Deja vartojimas pastaruoju metu neturejo ribu, del ko nemazai zmoniu pateko i "beda" kai pajamos pradejo mazet.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintoja ir finansų konsultantė. Siūlau visas paskolų paslaugas

      Ar jums labai reikia finansinio pastiprinimo? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotcapglobalservices@gmail.com | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | ir turėti paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

      Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, paskola verslui ir daug daugiau), siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir išduodame paskolas už mažą palūkanų normą. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, naudodama platų paskolų produktų asortimentą.

      Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jas išspręsti, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

      Nebereikia laukimo laiko ar įtemptų apsilankymų banke. Mūsų paslauga teikiama 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – galite gauti paskolą ir užbaigti sandorius bet kada ir bet kur, kur jums to reikia

      Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. laišką | spotcapglobalservices@gmail.com | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | & Nedelsdami gaukite atsakymą

      Jūsų šeima, draugai ir kolegos neturi žinoti, kad turite mažai pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

      Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose!!

      Panaikinti
  2. Gal galite parašyti, kokios įtakos akcijoms turės PVM padidėjimas iki 21%?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas Gintare, PVM neturi jokios tiesioginės įtakos įmonės akcijoms, nes PVM mokėtojai yra gyventojai, įmonėje PVM tik "pereina" ir tiek. Nebent kalbėsime apie makroekonomine įtaką, kaip mokesčių padidėjimas keičia elgesį su akcijomis.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai prasau uzpildyti trumpa anketa apie finansu planavima ;)
    aciu :)

    www.manoapklausa.lt/apklausa/232925074/

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai geras straipsnis kaip teisingai investuoti ir planuoti savo finansus. Nebūčiau pagalvojus, kad geriau investuoti per kelias vietas, taip mažinant riziką viską prarasti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Geri patarimai, kad investavimas būtų tikslingas ir pelningas. Manau, kad pasinaudojus Jūsų patarimais galima turėti nemažą investicijų grąžą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki, mano vardas yra Laima, buvau kai neteisėtai kreditoriams rankas auka man buvo apgauti 5000 eurų, nes man reikia didelį kapitalą 10million Euro, aš beveik mirė, mano verslas buvo sunaikinta, nebuvo maisto išmaitinti mano vaikai, šiame procese aš praradau mano vyras. Aš ir mano vaikai negalėjo stovėti nebereikia .Visi tai atsitiko 2015 sausio ne iki sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina Alexandra, kuris galiausiai padėjo man gauti užtikrinti paskolą savo įmonę, gera mama, aš noriu pasinaudoti šia galimybe ačiū ir Dievas toliau laimina jus, aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe papasakoti visų Lietuvos, kad čia yra daug sukčiai iš ten, jei jums reikia paskolos ir užtikrintos paskolos adresų gera mama Alexandra per įmonės elektroninio pašto adresą. alexandraestherloanltdd@gmail.com
    arba alexandraestherfastservice@cash4u.com,
    galite susisiekti su manimi per šį laišką; laimajelena@gmail.com bet kokios informacijos jums reikia žinoti.
    Ačiū .

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ieškote paskolos? Jūs esate tinkamoje vietoje jūsų paskola sprendimai čia! "Global Finance Limited" apdalinti paskolas įmonėms ir privatiems asmenims ne mažos ir prieinamą palūkanų norma 2%. prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu per marywilliam902@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveiki, tai yra Patricia BERTHA paskola bendrovei. Šioje bendrovėje mes apdalinti tarnavimo laikas alternatyviąsias paskolas.
    Ar jums reikia skubiai paskolą išvalyti savo skolas ar jums reikia kapitalo paskolą.
    pagerinti savo verslą?
    Ar jums buvo atmestas bankų ir kitų finansų įstaigų?
    Ar jums reikia konsolidavimo paskolą ar paskolą?
    Šiandien mes sakome stop ir ieškoti ne daugiau, nes mes esame čia, kad visas savo finansines problemas praeities dalykas. Mes paskolų fondus dėmesį į privatiems asmenims
    reikia finansinės paramos, kurie turi bloga kredito ar reikia pinigų
    apmokėti sąskaitas, investuoti į verslą esant 2% norma Mes norime naudoti šią
    vidutinio Jums pranešti, kad mes padaryti patikimą ir gavėjo pagalbą ir
    bus pasirengę pasiūlyti Jums paskolą. Mes ištikimybė, mes išlaikyti mūsų žodį ir pažadus. Taigi Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu laiškų:
    Patriciaberthaloancompany@gmail.com
    Skolininko PARAMETRAI
     1) Vardas, pavardė: ......................................................
     2) Šalis: .........................................................
     3) Adresas: .........................................................
     4) valstybė: ............................................................
     5) Lytis: ...............................................................
     6) Šeimyninė padėtis: .............................................
     7) Pareigos: ...................................................
     8) Telefono numeris: ................................................
     9) Šiuo metu padėtis darbo vietoje: ...................................................
     10) Mėnesio pajamos: .............................................
     11) Paskolų suma, kurios reikia: .................................
     12) Paskolos Trukmė: ................................................
     13) Tikslas Paskolos grąžinimo būdas: ..........................................
     14) Religija: ......................................................
     15) Ar taikomos iki: ...................................................
     16) Pageidautina Valiuta: ...................................................
     Ačiū,
     ponia Bertha

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sveiki,
    Tai yra informuoti plačiąją visuomenę, kad ponia Anita privati paskola skolintojas turi atverti finansinę galimybę visiems reikia bet kokią finansinę pagalbą. Mes apdalinti paskolą 2% palūkanų norma privatiems asmenims, įmonėms ir bendrovėms pagal aiškias ir suprantamais terminais ir sąlyga. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu adresu: (jonesanita48@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Kaip aš gavau mano paskolą GEROS PASKOLOS LANDER

    Sveiki visi, aš noriu duoti savo parodymus visiems, kurie ieško paskolos, Aš esu Sharon, aš esu laimingas moteris šiandien, nes gautos paskolos iš OCEAN paskolos skolintojų. oceanlenders05@gmail.com pasakiau sau, kad bet kurios paskolos Skolintojas, kuris galėtų pakeisti savo gyvenimą ir mano šeimą, vadinsiu bet kurį asmenį, kuris ieško paskolos su jais. Jie davė laimę man ir mano šeimai, aš buvo reikia iš $ 750,000 paskolą pradėti savo verslą, aš dabar yra boutique savininkas ir man buvo supažindinti su šios sąžiningas paskola bendrovei internete čia facebooke, kad padėjo man su mano paskola per 2 iki 3 darbo dienų gavau paskolą mano banko sąskaitą, jie iš tiesų yra Dievas bijodamas Žmonės, dirbantys su gerbiamų paskolos bendrovė. Buvau labai laimingas, kai gavau paskolą iš jų, už prieinamą palūkanų norma 3%, jei jums reikia bet paskolos susisiekti su jais šiandien per oceanlenders05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveiki, mano vardas yra ponia Rūta Edvinas, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. aš prarado apie 23.000 Lt, nes man reikia didelį kapitalą 55.000 €. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2017 sausio mėn sutikau gerą draugą, kuris supažindino mane su gera motina, ponia Mary William, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. Geras mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarimus kolegos Luthuanians, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Mary William elektroniniu paštu: marywilliam902@gmail.com. Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: ruthedwin98@gmail.com. jei turite kokių nors abejonių. Prašome ji yra vienintelis asmuo, patikimas ir patikima.
    Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Mano vardas yra ponia Maria Pedro, GARANTIJŲ TRUSTŲ PASKOLŲ BIULETENIS. Ar jums reikia skubios paskolos, kad padengtumėte skolas, ar jums reikia paskolos, kad pagerintumėte savo verslą, ar jums reikia konsolidavimo paskolos, hipotekos ar kitų paskolų? Ar jus bankai ir kitos finansų institucijos atmetė? Ieškokite ne daugiau, nes mes esame čia, kad visi jūsų finansiniai sunkumai atitiktų praeitį !!! Mes suteikiame paskolas įmonėms, privatiems subjektams ir patikimiems asmenims už mažą ir įperkamą palūkanų normą nustatytam 1-30 metų laikotarpiui ir šešių mėnesių lengvatiniam laikotarpiui iki mėnesio įmokos pradžios. Galite susisiekti su mumis el. Paštu: (mariapedroguaranteetrustloan@gmail.com)

    DUOMENŲ TAIKYMAS

    1) Vardas:
    2) Šalis:
    3) Adresas:
    4) Lytis:
    5) Šeiminė padėtis:
    6) Profesija:
    7) Telefono numeris:
    8) vieta darbo vietoje:
    9) mėnesinės pajamos:
    10) Paskolos suma:
    11) paskolos trukmė:
    12) Paskolos tikslas:
    13) Gimimo data:
    Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ar jums reikia paskolos? JEI TAIP! Susisiekite su "Hobelman Finance and Mortgages Limited". Suteikiama mažų ir didelių paskolų suma. Mes siūlome paskolas už prieinamą 2% palūkanų normą. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu hobelmanfinance@gmail.com, o jūsų bendradarbiavimas su mumis bus geros patirties. +17816567138 kreditas yra atviras visiems nepriklausomai nuo pilietybės.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Ar jums reikia paskolos?

    Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: ( Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 ) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, įmonėms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms įmonėms) už mūsų puikią 3% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: { Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 }

    Štai keletas sričių, kurias galime jums padėti

    * Finansinis
    * Verslo paskolos
    * Asmeninė paskola
    * Investicinė paskola
    * Auto paskola
    * Statybos paskolos
    * Skolos konsolidavimas
    * Kredito linija
    * Paskolos nuoma
    * Antrasis hipoteka
    * Kredito išpirkimas
    * Automobilių paskolos
    * Hipoteka
    * Refinansavimo paskolos
    * Studentų paskolos


    El. Paštas: Creditplusfinance11@gmail.com
    WhatsApp +16234044993

    AtsakytiPanaikinti
  16. Testimonio real y buenas noticias !!!

    Mi nombre es Mohammad, acabo de recibir mi préstamo y me transfirieron a mi cuenta bancaria, hace unos días solicité a Dangote Loan Company a través de Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), le pregunté a Lady Jane sobre Dangote Loan Company requisitos y Jane me dijo que si tuviera todos los requisitos, mi préstamo me sería transferido sin demora

    Y créanme ahora, porque mi préstamo de Rp11 mil millones con una tasa de interés del 2% para mi negocio de minería de carbón acaba de ser aprobado y transferido a mi cuenta, esto es un sueño por venir, le prometo a Lady Jane que le diré al mundo ¿esta verdad? y le diré al mundo ahora porque esto es cierto

    No es necesario que pague tarifas de registro, tarifas de licencia, cumpla con Dangote Loan Company y obtendrá su préstamo

    para obtener más detalles, comuníquese conmigo por correo electrónico: mahammadismali234@gmail.com y comuníquese con Dangote Loan Company para obtener su préstamo ahora por correo electrónico Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Ieškai paskolos verslui, asmeninės paskolos, būsto paskolos, paskolos automobiliui, studentų paskolos, skolų konsolidavimo paskolos, neužtikrintos paskolos, rizikos kapitalo ir tt, ar bankas ar finansinė institucija atsisakė paskolos dėl vienos ar daugiau priežasčių. Esate tinkamoje vietoje savo paskolų sprendimams! Aš esu privatus skolintojas, teikiu paskolas įmonėms ir privatiems asmenims su žema ir prieinama 3% palūkanų norma. Tada susisiekite su mumis el. Paštu: sabinhelps@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. Parodymai apie tai, kaip aš gavau savo paskolą 2% (Frank Paskolos Paslaugos )

    Norėčiau be išlygų rekomenduoti dirbti su Frank Paskolų paslaugos, Jei esate už namų hipotekos rinkoje. Aš kalbėjau su daugeliu brokerių, o apsipirkti už savo hipotekos paskolą internetu, Nuo pirmojo kontakto, galėčiau pasakyti, jis tipo asmuo galėčiau pasitikėti, kad padėtų man padaryti geriausią sprendimą man ir mano šeimai, Jie siūlo tiek trumpą ir ilgą laiką paskolą ne per 1-30 metų paskolos trukmė, su arba be užstato, bet ne kredito patikrinimas ir jų paslaugos yra greitas, patikimas ir patikimas, nes jie buvo išbandyti ir pasitiki man skirtingai nuo kitų bendrovių.

    Ar jums sunku gauti kapitalo paslaugas iš vietos bankų ir kitų finansų institutų? ar jums reikia lėšų pradėti savo asmeninį verslą? Ar turite mažą kredito rezultatas ir jums rasti sunku gauti paskolą, nes jūsų kredito rezultatas nerimauti ne daugiau, nes Frank Loans Paslaugos yra čia, kad padėtų jums atsiperka savo sąskaitas ir pradėti gerą verslą, jie siūlo paskolas labai prieinamą palūkanų normą 2% suinteresuotų asmenų turėtų maloniai susisiekti su juo elektroniniu paštu: k.frankloans@gmail.com arba per WhatsApp +1-781-656-7138.

    Jų paslaugos apima refinansavimo paskolos, sunkvežimių paskolos, švietimo paskolos, studentų paskolos, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, skolos konsolidavimo paskolos, verslo paskolos, užtikrintos ir neužtikrintos paskolos, hipotekos paskola, būsto paskolos, maloniai susisiekti su jais šiandien tolesnių tyrimų elektroniniu paštu: k.frankloans@gmail.com arba per WhatsApp +1-781-656-7138.

    Jūsų finansinis pasitenkinimas yra ten Tikslas ir jūsų darbas su jais bus geros patirties, prašome susisiekti su jais šiandien tolesnių užklausų, jei jus domina paskolos per savo e-mail: k.frankloans@gmail.com arba per WhatsApp +1-781-656-7138.

    AtsakytiPanaikinti
  19. PASKOLOS PASIŪLYMAS GALIOJA su 2% palūkanų norma. taikyti

    Ar jums reikia finansavimo norint pradėti savo verslą ar plėsti verslą? Ar jums reikia lėšų skolai sumokėti? Suteikiame paskolas suinteresuotiems asmenims ir įmonėms, sąžiningai ieškančioms paskolų. Reikia rimtos skubios paskolos, susisiekite su mumis.
    El. paštas: (adamssalmaloanfrim@gmail.com)

    PASKOLOS PARAIŠKOS INFORMACIJA.
    Vardas:
    Būdvardis:
    Gimimo data:
    Adresas:
    Seksas:
    Telefono numeris:
    Miestas:
    Pašto kodai:
    Būklė:
    Šalis:
    Tautybė:
    Užsiėmimas:
    Mėnesinės pajamos:
    Paskolos suma:
    Paskolos trukmė:
    Paskolos paskirtis:
    paštas: adamssalmaloanfrim@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Sveiki visi,
    Aš esu privatus skolintojas, siūlau paskolą 2% tai yra teisėta įmonė su garbe ir skirtingumu, mes esame pasirengę padėti jums išspręsti bet kokias jūsų finansines problemas, siūlome visų tipų paskolas, taigi, jei jus domina šis paskolos pasiūlymas maloniai prašome susisiekti su mumis mūsų el. pašto adresu: (christywalton355@gmail.com) Taip pat pateikite toliau pateiktą informaciją, kad galėtume nedelsiant tęsti paskolą.

    Vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Paskolos paskirtis:
    Mėnesinės pajamos:
    Telefono numeris:
    Susisiekite su mumis ir nurodykite aukščiau nurodytą informaciją mūsų el. pašto adresu: christywalton355@gmail.com
    Pagarbiai jums visiems.

    AtsakytiPanaikinti
  21. Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintoja ir finansų konsultantė. Siūlau visas paskolų paslaugas

    Ar jums labai reikia finansinio pastiprinimo? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotcapglobalservices@gmail.com | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | ir turėti paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, paskola verslui ir daug daugiau), siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir išduodame paskolas už mažą palūkanų normą. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, naudodama platų paskolų produktų asortimentą.

    Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jas išspręsti, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtemptų apsilankymų banke. Mūsų paslauga teikiama 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – galite gauti paskolą ir užbaigti sandorius bet kada ir bet kur, kur jums to reikia

    Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. laišką | spotcapglobalservices@gmail.com | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | & Nedelsdami gaukite atsakymą

    Jūsų šeima, draugai ir kolegos neturi žinoti, kad turite mažai pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose!!

    AtsakytiPanaikinti
  22. Sveiki,

    Esame sertifikuoti, kad galėtume pasiūlyti šių tipų paskolas ar bet kokį finansavimą: Privati paskola? Verslo paskolos? Skolos konsolidavimo paskola? Pagerinti savo namus? Investicinė paskola? Ar yra kreditų? Asmeninės paskolos? Komercinės paskolos? Kombinuota paskola? Konsolidacinės paskolos? Jei susidomėjote, susisiekite su mumis: (dakany.endre@gmail.com)

    Skubus paskolos pasiūlymas.

    AtsakytiPanaikinti