2008 m. rugsėjo 14 d., sekmadienis

Kaip elgtis su pinigais, kad jie liktų pas Jus.


Kad, uždirbti pinigai mylėtu Jūsų namus, algos diena nereikėtu išleisti nei lito, visa suma turi pernakvoti namuose. Kai kurie namų gerovės žiniuonys, pataria išsaugoti stambia pinigine kupiūrą visus metus, kuri kaip jie tvirtina, "pasikrauna" jūsų energijos ir pradės prie savęs traukti kitus pinigus.

Neturėsite pinigų jei: švilpausite patalpoje, trupinius nuo stalo valysite ranka, nereikėtu kaimynams skolinti duonos ir druskos – finansinis pakankamumas gali palikti jūsų namus ir pereiti į kitą šeimą, kad pinigai namuose atsirastu, šluotą reikia statyti kotu žemyn.

Dėl atlyginimo padidinimo geriau kreiptis trečiadienį, nesiskolinkite pinigų pirmadieni, neskolinkite pinigu antradieni ir neatidavinėkite skolos penktadieni. Grąžinti ir paskolinti geriausiai tik ryte, nes bet kokie veiksmai su pinigais vakare, veda prie nuskurdimo ir aplamai stenkitės niekada nesiskolinti, o dažniau skolinti, tartum programuodami pinigus visada pas jus sugrįžti.

Rūbų kišenėse, pakabintus kitam sezonui į spintą, palikite nedideliu piniginiu kupiūrų, be to pinigai nemėgsta suplyšusiu kišenių ir nutrūkusių sagų.

Niekada nelaikykite tuščios piniginės, tegul joje nors vienas centas būna. Visos kupiūros turi gulėti veido puse į šeimininką, pačioj mažiausioje piniginės kišenėlėj, laikyti vieną litą sulankstyta trikampiu, taip pat piniginėje turi būti „laimingoji moneta" (pirma uždirbta, gauta nuo gero žmogaus, gauta iš sėkmingo sandorio ir t.t.), šitos monetos nereikėtu išleisti – tai laimingas pelną nešantis talismanas, kitaip pinigai supyks ir neis jums į rankas.

Išlošti, uždirbti nesąžiningu būdu, rasti ar dovanoti pinigai laimės neatneša, todėl neturėtų ilgai užsibūti jūsų piniginėje. Išdalinkite juos vargšams ar kuo skubiau juos išleiskite.

Perskaitę šį straipsnį Jus tikriausiai supratote, kad pinigus lengva prarasti ir taip pat nesudėtinga juos prisivilioti sau. Tai, kad pinigų neprarastumėte, laikykitės išdėstytų taisyklių!